Temos
Vartokite jonažolę ir jūsų nuotaika bus puiki

Puslapis: 4

Jonažolės sudėtyje esančios medžiagos turi beveik tokį patį gydomąjį poveikį, kaip šiuolaikiniai cheminiai preparatai, gydantys psichinius sutrikimus, arba kaip vaistai trankviliantai. Tik nereikia laukti greito efekto. Bet kartu neverta baimintis ir dėl nepageidaujamo pašalinio poveikio. Nėra tikimybės, kad organizmas prie šios vaistažolės pripras irji taps neveiksminga.

Visas nervinio pobūdžio ligas geriausiai gydo jonažolės arbata. Vienam puodeliui arbatos imkite 1-2 arbatinius šaukštelius džiovintų vaistažolių, užplikinkite verdančiu vandeniu ir palikite 5-6 minutėms, kad prisitrauktų. Po to perkoškite ir gerkite šiltą, pasaldintą medumi. Pakanka per dieną išgerti 2 puodelius šios arbatos — vieną rytą ir vieną vakarą. Toks gydymas turi trukti mažiausiai keturias šešias savaites. Maždaug po 14 dienų jūs pajusite malonų atsipalaidavimą, dings nervinė įtampa, todėl atsikratysite ir baimės jausmo. Visa tai neišnyks dar ilgai po to, kai baigsite šią arbatą gerti.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas straipsnis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos