Temos
Tikintiems nėra nieko neįmanomo

Puslapis: 2

Jėzus sakė: „...iš tikrųjų, sakau jums, jei turėsite tikėjimo kaip garstyčios grūdelį, jūs sakysite šitam kaili u i: persikelk iš čia į tenai ir jis persikels; ir nieko nebus jums negalima" (Mato 17, 19).

Jei labai tikėsit, jums nebus nieko neįmanomo, o jei kas nors ir atrodys neįmanoma, tai tik todėi, kad neturite tikėjimo nė kaip garstyčios grūdelis. Nusikaltimai, karai, skurdas, pikta valia — „įprastinės ligos" — viskas atsiranda dėl to, kad nėra tikėjimo. Laimė ar nelaimė priklauso nuo mūsų elgesio, kurį, savo ruožtu, diktuoja mūsų mąstymas, pažiūros. , .

Koks yra pažiūrų ir tikėjimo ryšys?

Tikėjimas — tai teisėjas; paviršutiniškos pažiūros — pažiūros be tikėjimo. Tikėjimas — tai pažiūros begalybėje, jūs negalite jų turėti, jeigu protu neapimate Visatos didingos tvarkos. Jei pasitikite tik žmogiškomis priemonėmis — įstatymais, valdžia, žiniomis, mokslu, pinigais, medikamentais — jūsų tikėjimas sąlyginis, o ne beribis, Sąlyginės pažiūros išblėsta ir neturi vertės. Pirmiausia reikia stengtis visur matyti beribės Visatos tvarką.

Būčiau labai laimingas, jei sugebėtumėte pasinaudoti šia knyga tarsi leidimu į laimę, nors tai truktų tik 10 dienų. Panorėję pasijusti laimingi, laisvi ir kupini jėgų laikydamiesi šių taisyklių, galėsite susisiekti su manimi bet kada ir bet kur; aš atsiliepsiu telefonu „tikėjimas".

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos