Temos
Tarbagano taukai - universalus vaistas nuo džiovos


Autoriaus draugas, keletą metų gyvenęs Mongolijoje, vienąkart per tautinę šventę aplankė mongolų vienuolyną. Tą dieną vienuolyne buvo ne mažiau, kaip penkiasdešimt lamų. Per iškilmingus pietus jis paklausė vieno iš jų:

- Kokią gydomąją priemonę jūs laikote pačia žymiausia ir efektyviausia?

Apie dešimt minučių lama tarėsi su savo broliais; po to vyriausiasis lama ryžtingai pasakė:

- Pati žymiausia priemonė nuo daugelio ligų - tarbagano taukai (tarbaganas - mongoliškasis švilpikas), tačiau jais turi gydytis pats ligonis.

Iš tarbagano skerdienos išpjauti taukai turi iš lėto lydytis karštos vasaros dienos temperatūroje. Lydant aukštoje temperatūroje, taukai praranda gydomąsias savybes.

Tarbagano taukai yra nuostabi priemonė nuo visų kvėpavimo takų ligų, taip pat ir nuo džiovos. Pastaroji, jeigu taukai reguliariai vartojami, išgydoma per 2-3 mėnesius, priklausomai nuo ligos įsisenėjimo ir formos, taip pat ir nuo ligonio fizinės būklės.

Tarbagano taukai daro teigiamą poveikį inkstams ir žarnynui. Gydymosi pradžioje gali sutrikti skrandžio veikla, tačiau ji tuoj normalizuojasi.

Bet kokia žaizda ar votis, uždėjus ant jos šiltų tarbagano taukų, greitai randėja. Si priemonė užmuša bakterijas, sustabdo uždegiminius procesus, neleidžia įvykti komplikacijoms ir užgydo žaizdas. Taukai sėkmingai gydo visas odos ligas, votis, žaizdas, paraudimus ir kt.

Tarbagano taukai - puiki priemonė naminiams gyvuliams gydyti. Pakanka užtepti bet kokią žaizdą taukais ir palikti neužrištą. Nei musės, nei kiti vabzdžiai nesiartina prie skaudančios vietos ir žaizda greitai užgyja. Vabzdžiai, matyt, nemėgsta tarbagano taukų kvapo, tačiau žmogus šio kvapo neužuodžia.

Yra pagrindo manyti, kad šia nepaprasta priemone mongolų lamos gydo daugelį tūkstančių metų. Tačiau vadinamosiose išsivysčiusiose šalyse ji visiškai nežinoma. Tarbagano taukai labai reikalingi visose ligoninėse, gydyklose ir yra nepakeičiami karinių veiksmų "teatre".



<<< Ankstesnis straipsnis    Kitas straipsnis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos