Temos
Spirito ir aliejaus mišinys vėžiui gydyti

Puslapis: 6

Jeigu žmogus nesigydė cheminiais preparatais, nesišvitino, yra judrus ir aktyvus, tuomet, nors jau ir būtų metastazių ir nebe pirma ligos stadija, išgijimo tikimybė yra 90 procentų. 10 procentų neišgijusiųjų tai tie, kurie savavališkai keičia gydymo terminus ir vaistų dozes arba tuo pačiu metu gydosi ir kitais, dažniausiai vienas kitą atmetančiais, nesuderinamais gydymosi metodais, be to, stikliuko ir tabako mėgėjai.

! Esant didelės apimties vėžiniams pakenkimams, ligoniams tenka ištverti stiprią organizmo intoksikaciją, nes apmirštančios vėžio ląstelės skatina inkstų nepakankamumą.

Gydantis aliejumi su spiritu jokiu būdu negalima įšvirkšti gliukozės! Tai labai skatintų vėžį augti. Negalima vartoti narkotinių ir hormoninių preparatų, žavėtis antibiotikais ir imunokorektoriais.

Ligoniai, išėjusieji cheminės terapijos ir švitinimo kursą, šiuo metodu turi gydytis dvigubai ar trigubai ilgiau. Jiems auglys pradeda mažėti kartais tik po keleto mėnesių nuo gydymosi pradžios. Tokių ligonių išgijimo tikimybė tik 50-60 procentų. Kuo daugiau chemijos ir švitinimo kursų buvo atlikta, tuo mažiau galima tikėtis šių vaistų poveikio.

Apskritai gydymui aliejumi ir spiritu imlūs visi organai, tačiau gydymo procesas vyksta greičiau, sergant skrandžio ir dvylikapirštės žarnos vėžiu, nes tokiais atvejais vaistas tiesiogiai kontaktuoja su augliu.

Gydymosi metu galima daryti Niši rekomenduojamus pratimus.

Nėra duomenų apie tai, ar gydantis šiuo vaistu galima badauti ir ar jis vartotinas profilaktiškai.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos