Temos
Spirito ir aliejaus mišinys vėžiui gydyti

Puslapis: 7

Gydantis aliejumi su spiritu, geriausia vartoti vienos rūšies aliejų saulėgrąžų ar linų sėmenų, nes perėjus nuo vienos jo rūšies prie kitos, dvi savaites gali pablogėti ligonio būklė. Geriausia vartoti gryną spiritą ar bent geriausios rūšies degtinę. Ji turi būti ne mažiau kaip 38-40 laipsnių, nes degtinė, turinti mažiau kaip 38 laipsnius, nedega. Samanė gydymuisi netinka.

Gydantis šiuo vaistu gali pykinti, kilti vėmimas, atsirasti skystų išmatų, mat šis vaistas padidina gimdos, skrandžio ir žarnyno lygiųjų raumenų susitraukimo galią.

Jeigu išgėrus vaistą vemiama, nereikia po to iš karto gerti dar vieną dozę, nes jo dalis vis tiek liko skrandyje.

Vėmimui sumažinti galima:

a) iš karto išgėrus vaistą sukramtyti ir išspjauti gabalėlį duonos;

b) gerti lygiomis dalimis aliejaus ir degtinės mišinį;

c) pasitikrinti pas gydytoją kasos būklę dėl pankreatito. Jam esant galima vaistų dozę šiek tiek sumažinti, tačiau peržengti apatinę ribą kategoriškai draudžiama;

d) galima vartoti nošpą;

Nereikalaujama laikytis ypatingos dietos, tačiau būtina riboti riebalų vartojimą, o sulčių gerti ne daugiau kaip stikline per dieną.

Trumpos pacientų išgijimo istorijos

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos