Temos
Spirito ir aliejaus mišinys vėžiui gydyti

Puslapis: 5

Viso gydymosi kurso metu jėgos silpsta, tačiau ir to nereikia bijotis. Gali būti skystos išmatos ir poreikis tuštintis po keletą kartų per dieną. Tai ne tik nieko blogo, bet netgi gerai, nes valosi didžiausios nuodų į kraują perdavėjos storosios žarnos.

Jeigu anksčiau jūs gydėtės cheminiais preparatais, švitinimu ar stipriai veikiančiomis žolėmis, tuomet, prieš pradėdami gydytis šiuo vaistu, padarykite mažiausiai mėnesio pertrauką.

Venkite kepto, aštraus, sūraus maisto ir bet kokių riebalų.

Gydymosi metu gali labai pablogėti apetitas, atsirasti rėmuo, tačiau tai nebaisu, nes pamažu skrandis pripras.

Žiupsnelis pastabų:

Gaila, bet šis vaistas veikia tik vėžį ir jo metastazes, tai yra tik piktybinius epitelinių audinių pažeidimus. Visų nepiktybinių auglių limfogranulematozės, leukozės, limfomos, sarkomos, limfosarkomos, melanomos gydymas bus neefektyvus.

Šio gydymo metodo nereikėtų taikyti ir širdies kraujagyslių ligoms, aterosklerozei ir diabetui gydyti.

Užsikodavus nuo alkoholizmo, šiuo metodu galima gydytis, tačiau neturi būti jokių nukrypimų nuo metodikos!

Šiuo metodu gydydamasis žmogus negali tapti alkoholiku, kadangi spirito ir aliejaus derinys neskatina įpročio gerti alkoholinius gėrimus.

Labai nusilpę ligoniai, sergantys sunkia vėžio forma, šį vaistą vartoja ne tris-penkias, o tik tris dekadas su penkių dienų pertraukomis tarp jų ir kursą kartoja po trijų savaičių pertraukos.

Vaikams šis vaistas dar nebuvo taikomas.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos