Temos
Spirito ir aliejaus mišinys vėžiui gydyti

Puslapis: 4

Gydymosi procese, esant būtinybei, galima vartoti kai kuriuos (tik ne narkotinius) vaistus: skausmą mažinančius, šlapimą varančius, nuo nemigos, raminamuosius, bet tik gydytojui paskyrus. Negalima vartoti jokių hormoninių preparatų, nes šis vaistas ir taip didina silpnų androgeninių hormonų procentą. Temperatūrą mažinti vaistais galima tik tuo atveju, jeigu ji aukštesnė kaip 38-39°C laikosi keletą dienų. Galima vartoti vaistus sunkioms, ypač lėtinėms ligoms gydyti.

Labai gerai jaučiasi, vartodami šį vaistą nuo vėžio, ligoniai, sergantys išemine širdies liga, cukriniu diabetu, hipertonija ir ateroskleroze. Sis vaistas normalizuoja širdies darbą, kraujo ir kraujagyslių būklę, hormonų balansą ir vandens bei druskų kiekį. Buvo atvejų, kai skrandžio opa, varikoziniai venų išsiplėtimai, poliartritai su visais sąnarių guzais išnykdavo, baigdavosi dismenorėja skausmingos menstruacijos.

Perspėjimai. Jeigu šį vaistą jau pradėjote gerti, negalima po vienos ar dviejų dienų gydymosi nutraukti, nes liga tik paūmėtų, kadangi vėžio ląstelės pradeda žūti tik nuo trečiosios gydymosi dienos.



Antrą ar trečią gydymosi dieną, o kartais ir vėliau ligos židiniuose gali atsirasti arba sustiprėti skausmai, tačiau neišsigąskite ir gydymą tęskite toliau! Po keleto dienų skausmai sumažės arba visiškai pranyks.

Pirmą arba antrą savaitę auglys pabrinksta ir gali atrodyti, kad jis padidėjo. Tai kalis apie jį kaupia vandenį. Be to, esant ascitui, jis taip pat padidėja. Gali patinti kojos, rankos, veidas, susilaikyti šlapimas, tačiau po kelių dienų patinimai atslūgsta ir viskas susitvarko.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos