Temos
Septynios sveikatos ir laimės sąlygos

Puslapis: 2

Jūs neturite jausti nuovargio. Jeį peršalote, vadinasi, jūsų organizmas nuvargsta jau daugelį metų. Net jei peršąlate tik kartą per dešimt metų, tai blogas ženklas, nes pavyzdys gali būti šalto klimato šalių gyvūnai. Jūsų negalavimo šaknis yra labai giliai. Kartkartėmis sakydami „Tai pernelyg sunku" arba „Tai neįmanoma", „Aš nepajėgus padaryti vieną ar kitą darbą", jus parodote savo nuovargio laipsnį, nes iš tikrųjų gerai jausdamasis turite pajėgti nugalėti sunkumus vieną po kito taip veržliai, kaip šuo vejasi_ katę. Jei nesiimate kaskart didesnių sunkumų — jūs nugalėtas. Reikia siekti nežinomo — kuo didesnis sunkumas, tuo didesnis ir pasitenkinimas. Toks požiūris rodo, kad nėra nuovargio, tikrosios visų ligų priežasties, ir jus labai lengvai, be jokių medikamentų galite pasveikti, jei tik laikysitės makrobiotikos — atjaunėjimo ir ilgaamžiškumo meno — taisyklių.

2. Geras apetitas (5 balai)

Jei negalite valgyti bet kurio natūralaus produkto su malonumu ir giliai dėkodamas Kūrėjui, tai neturite apetito. Jeigu gabalėlis pikliuotos duonos ar truputis pribrendusių ryžių jums atrodo gardėsis, tai jūsų geras apetitas ir geras skrandis. Geras apetitas — tai pati sveikata, tai rodo ir seksualini apetitą.

Seksualinis apetitas ir jo džiaugsmingas patenkinimas — tai viena pagrindinių laimės sąvokų. Jei vyras ar moteris nepažįsta nei seksualinio apetito, nei malonumo, tai jam (jai) svetimas gyvenimo dėsnis, In-Jan. Sio dėsnio pažeidimas dėl menko išprusimo gali sukelti tik ligas ir proto sutrikimus.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos