Temos
Septynios sveikatos ir laimės sąlygos


Prieš pradedant laikytis rekomenduojamos mitybos, jums bus naudinga nustatyti savo sveikatos būklę pagal toliau pateikiamus septynis požymius.

Pirmieji trys priklauso fiziologijos sferai, jei jūsų sveikata atitinka jų reikalavimus, gaunate 15 balų, po 5 už kiekvieną. Už ketvirtąjį ir penktąjį galite gauti po 10 balų, už šeštąjį — taip pat 10, o už septintąjį, patį svarbiausią — 55 balus. Visų balų suma lygi 100.

Jei iš pradžių gausite daugiau kaip 40 balų, tai esate geros formos, o jei per tris mėnesius pasieksite 60 balų — bus didelė pergalė. Būtinai pradėkite nuo šio mažo pasitikrinimo, tik po to imkitės makrobiotikos. Kiekvieno mėnesio pradžioje pajusite didesnę ar mažesnę sėkmę priklausomai nuo to, kaip tvirtai jūs laikotės makrobiotikos taisyklių. Išbandykite šį testą su savo draugais ir su nuostaba pastebėsite, kad kai

kurie jų, nors ir puikiai atrodo, bet neturi sveikatos.

1. Nuovargio nebuvimas (5 balai)

<<< Ankstesnis straipsnis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos