Temos
Septynios sveikatos ir laimės sąlygos

Puslapis: 3

Puritonai, impotentai dėl šios priežasties nepakenčia seksualumo. Visi surūgę ar nepatenkinti, nesvarbu, savo viduje ar iš išvaizdos, niekuomet nepateks į Dangaus karalystę.

3. Gilus miegas (5 balai)

Jei miegodami kalbate arba sapnuojate, tai jūs blogai miegate. Atvirkščiai — jei jums visiškai pakanka keturių šešių valandų miego, tai miegate gerai. Jei jums nepavyksta užmigti per 3 — 4 minutes, kai padedate galvą ant pagalvės bet kuriuo paros laiku ir bet kokiomis aplinkybėmis — jūsų protą yra apėmusi kokia nors baimė. Jei negalite pabusti tuo laiku, kurį patys sau nurodėte prieš užmigdami — jūsų miegas nepilnaver-

4. Gera atmintis (10 balų)

Jei nepamirštate nieko, ką matėte ar girdėjote — jūsų atmintis gera. Gebėjimas įsiminti didėja kartu su amžiumi. Būtume labai nelaimingi, jei pamirštume tuos, kas mums padėjo. Be geros įvairiapusės atminties būtume ne kas kita, kaip mašinos. Be geros atminties mes negalėsime sveikai samprotauti, mus lydės tik nesėkmės.

Atmintis — vienas svarbiausių mūsų gyvenimo dalykų, tai musų asmenybės pagrindas. Jogai, budistai, krikščionys visuomet turi gerą atmintį. Kai kurie jų netgi sugeba prisiminti savo buvusįjį gyvenimą.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos