Temos
Pagrindinis maistas

Puslapis: 2

Būdamas 18 metų aš atradau mūsų protėvių mediciną, ir ji mane visiškai pagydė. Nuo tada nesirgau, išskyrus vieną atvejį, kai sąmoningai pats sau sukėliau baisią ir „nepagydomą" ligą, Afrikoje vadinamą tropine opa. Tai buvo mano tyrimų dr. Šveicaro ligoninėje metu. Jau 48 metai aš be perstojo mokau žmones sveikai maitintis ir niekad nemačiau ligonio, kurio būklė nebūtų pagerėjusi griežtai laikantis mano nurodymų. Savaime aišku, tie, kas nepajėgia suprasti filosofijos, kuria remiasi šia terapija, pasveikti negali.

Stai produktai, kurie turi sudaryti ne mažiau kaip 6 0% jūsų maisto. Ruošti juos galima įvairiai.

RYŽIAI

1. Žaliaviniai ryžiai

Nuplaukite juos šaltu vandeniu, užpilkite 2 — 3 kartus daugiau vandens, įberkite žiupsnelį druskos. Kai užvirs, liepsną sumažinti ir virti, kol dugnas šiek tiek prisvils. Pageltusi dalis yra labiausiai Jan, tai geriausia dalis, nes ji sunkiausia, maištingiausią, turi daugiausia mineralinių medžiagų. Dėl to ji ypač tinka žmonėms ir ligoniams, linkusiems į In. Jei norite virti garuose, pilkite mažiau vandens ir virkite ant mažos liepsnos 20 — 25 min. Paskui nukaiskite ir palaikykite 10 — 20 min.

2. Ryžiai Sakura

Į išvirtus ryžius pridėkite 5 — 1 0 % japoniško padažo.

3. Ryžiai Adzuki

Ryžius paruoškite, kaip nurodyta 1 recepte, pridėkite apvirtų adzuki (smulkių raudonų pupelių), pasūdykite ir virkite. Jei virsite garuose, pupeles sudėkite žalias. Sveika inkstams, kasai, blužniai.

4. Ryžiai Gomoko

Virtus ryžius sumaišykite su 5 — 10 % virtų daržovių (žr. VIII skyrių).

5. Ryžiai Sachan (1 būdas)

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos