Temos
|
Pagrindinis maistas
Puslapis: 3 Į virtus ryžius pridėkite daržovių nituke (kaip Nr. 4) ir oakepkite su trupučiu aliejaus. 6. Ryžiai Sachan (2 būdas) Daržovių nituke sudėkite į keptuvę, pridėkite virtų ryžių ir kepkite. Truputį pasūdykite. 7. Ryžių paplotėliai Daržovių nituke sumaišykite su virtais ryžiais, pridėkite truputį svogūnų, įpilkite šiek tiek vandens, padarykite paplotėlius ir kepkite kaip bulves. 8. Ryžių kotletai 5 % druskos tirpalu suvilgyta kaire ranka paimkite du šaukštus ryžių (virtų), suplokite juos dešine ranka ir padarykite trikampius. Pabarstykite šiek tiek pakepintais sezamo grūdais. 9. Kepti kotletai Paruoštus kotletus kepti, kol jie pasidarys traškūs. 10. Gomoko kotletai Paruoškite ryžių kotletus, sumaišytus su daržovių nituke. 11. Kotletai su sezamu 20% pakepintų sezamo grūdų sumaišykite su virtais ryžiais ir trupučiu druskos, padarykite kotletus. 12. Ryžiai su sezamu Į virtus ryžius pridėkite 10% pakepintų sezamo grūdų ir truputį druskos. 13. Adzuki kotletai Ryžius paruoškite, kaip nurodyta 3 recepte, ir padarykite kotletus. 14. Kotletai su dumbliais nori (juros salotos) Suvyniokite kotletus į pakepintą nori. Sis patiekalas labai tinka piknikams. 15. Kotletai su dumbliais toraro Padarykite kotletus su dumblių toraro arba oboro milteliais. 16. Ryžiai su tris dienas sūdytomis slyvomis (tai ne umebozi slyvos) Jei į kiekvieną kotletą įdėsite po tokią slyvą, tai bus ne tik skaniau,— ryžiai geriau išsilaikys netgi vasarą. 17. Ryžiai Kaiju 1 dalį ryžių užpilkite 5 — 7 dalimis vandens ir virkite. Neturintiems apetito ligoniams šį puikų patiekalą pasūdykite. Daugiau straipsnių apie sveikatą Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais
tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.
|