Temos
Makrobiotinė virtuvė, arba dešimt dietų

Puslapis: 3

Mažiau gerti sunku, kur kas sunkiau, negu mažiau ir paprasčiau valgyti. Mūsų kūne daug vandens, bet virtuose ryžiuose jo yra 6 0 — 70%, o daržovėse — 80 — 90%, taigi, gerdami neišvengiamai vartojame pernelyg daug vandens, o vanduo — tai In. Jei norite greičiau pasiekti makrobiotikos gydymo rezultatų, turite mažiau gerti, kad šlapimą moterys šalintų tik 2 kartus, o vyrai — 3 kartus per dieną.

Rekomendacija „Gerkite kiek norite" — labai bloga, jos autorius neišmano inkstų metabolizmo stebuklo.



MAKROBIOTINE VIRTUVE

Makrobiotinė virtuvė — nuostabi, bet gamintis valgį reikia pačiam. Tai atims šiek tiek laiko, bet šiam darbui dirbti reikia būti kūrėju, t. y. sugebėti derinti In ir Jan. Deja, šiuolaikinis auklėjimas gebėjimo kurti nevertina.

Gyvenimas yra kūryba, gyventi — reiškia kurti, bet galima gyventi ir be kūrybos. Mūsų organizmas kasdien gamina kraują, stimuliuojantį veiklą. Mūsų adaptavimosi jėga atsiranda dėl šio kūrybinio sugebėjimo, kuris labai priklauso nuo maisto ir gėrimo In ir Jan elementų dozės ir paruošimo.

Iš pradžių, nieko nežinodami apie makrobiotinę virtuvę, nepajėgsite paruošti labai skanių patiekalų, bet tai nesvarbu. Jei bus neskanu, mažiau valgysite, o tai labai sveika skrandžiui ir žarnynui, kurie, be abejo, yra daugiau ar mažiau nualinti. Taigi vistiek bus galima jus pasveikinti.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas straipsnis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos