Temos
Kviečių želmenys - dvasiniai tonizatoriai

Puslapis: 2

Manau, kad ilgainiui visi supras, jog privalo apsivalyti. Visur plintančios ligos tai ne kas kita, kaip įspėjimas žmonėms, kad jie blogai ir neteisingai gyvena. Žinoma, sergantis žmogus gali pasirinkti, ar pasveikti, ar leisti ligai save įveikti. Vis daugiau sutinkame žmonių, ieškančių alternatyvių pasveikimo būdų. Sveikdami jie prisiderina prie naujos gyvensenos, mato tikslą. Įgyja prasmę būtinumas save tobulinti. Žmonės pradeda suvokti savo tikrąjį „Aš", dvasiniais saitais susijusį su Gamta.

Ką jūs turite omenyje sakydama, kad mes turime nedelsdami apsivalyti?

Šiuo metu esanti ligų gausa rodo, kad žmonės per ilgai nepaisė Gamtos dėsnių ir privalo prisiversti pasikeisti arba žus. Negalima užsisklęsti tai nuodėmė, reikia atsigręžti j Gamtą, kad organizmas pats padėtų sau pasveikti.

Šiuo metu Žemė pati stengiasi vis daugiau apsivalyti, ir tai nuostabu. Biblija ir kiti senovės raštai pranašavo, kad netolimoje ateityje vyks baisių dalykų. Gal to pasaulis ir išvengtų, jei apsivalytų. Kitaip tariant, geriausia būtų, kad kiekvienas nedelsdamas pats pradėtų apsivalymo procesą, užuot laukęs, kol bus dar sunkiau.

Kaip jūs ketinate atkreipti žmonių dėmesį I šią labai svarbią nuostatą?

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos