Temos
Kviečių želmenys - dvasiniai tonizatoriai

Puslapis: 3

Jaučiu didelį poreikį skleisti žinias apie kviečių želmenis ir vegetarišką mitybą. Ketinu su tuo supažindinti milijonus žmonių, rašydama knygas ir skaitydama paskaitas, teikti jiems drąsos ir vilties šiame neapykantos ir baimės pilname pasaulyje. Mano nuomone, „didysis apsivalymas" jau prasidėjo, turiu omeny epidemijas kaip AIDS. Nors tokių, kurie bando man kliudyti skleisti savo patirtį, yra nemažai, jie nesupranta, kad dėl savo idėjų ir vegetarinės mitybos man pakanka miegoti tik keturias valandas, ir niekas man nesutrukdys propaguoti natūralią gyvenseną žmonėms, kad jie prūmtų Gamtos siūlomus lobius ir laikytųsi Visatos dėsnių.

Ar jūs kovojate su AIDS virusu?

Taip. Puerto Rike aš turiu AIDS tyrimo centrą, kur sergantys studentai gali ateiti ir pasilikti ilgesniam laikui mokydamiesi ir sveikdami. Šio gydymo centro aplinkoje vyrauja saulė, grynas oras ir tyras vanduo, puikiai veikiantys sveikatą.

Kiek laiko tai trunka?

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos