Temos
Kviečių želmenys - dvasiniai tonizatoriai


Jūs minėjote, kad atliekate gyvenime tam tikrą paskirtį propaguojate vegetarišką gyvenseną visame pasaulyje. Ar manote, kad kiekvienas turi tam tikrą paskirtį gyvendamas Žemėje ?

Iš tikro aš manau, kad kiekvienas žmogus turi unikalią paskirtį, nes kiekvienas yra unikali būtybė. Kai žmogaus organizmas užterštas toksiškai ir išderintas, ši paskirtis nepasireiškia. Tik pradėjęs sveikti, kai viskas gyvenime pradeda šviesėti, žmogus gali pajusti savo paskirtį. Jis pradeda suvokti, kas yra dvasingumas, susizgrimba, kad savo viduje turi Dievą ir kad už savo fizinį, protinį ir dvasinį tobulėjimą atsakingas jis pats.

Ar detoksikacija visuomet padeda suprasti savo paskirtį?

Taip. Tai nuostabus dalykas. Kai jaučiame, kad atliekame savo paskirtį gyvenime, kai harmonizuojamės su Gamta, mus apima tikra palaima. Visos bėdos ir nelaimės aplink mus rodo, kad žmonės viską daro priešingai negu privalėtų. Kiekvienas poelgis, priešingas Gamtai, sukuria nedarną. Įvairių rūšių nuodai žemėje ir aplink ją kuria nedarną mūsų maiste, gilinančią ir tobau komplikuojančią fizinę, protinę ir dvasinę mūsų nedarną. Žmonėms reikėtų suprasti, kad jie turi nedelsdami apvalyti ne tik savo kūnus, bet ir mintis. Mes negalime išnykti neįgyvendinę savo paskirties, kurios esmė išmokti gyventi harmoningai su Gamta ir Žeme.

Ką jūs turite omenyje?

<<< Ankstesnis straipsnis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos