Temos
Kviečių želmenys ir emocinė detoksikacija

Puslapis: 4

Taip. Pirmojo pasaulinio karo metu mano senelė, rūpindamasi sužeistais kariais, kiekvieną dieną išeidavo iš apkasų, norėdama pririnkti laukinių augalų ir žalumynų, nors aplinkui zvimbė kulkos. Aš pastebėjau, kad ji visuomet išlikdavo rami, kad ir kas dėjosi aplink ją. Žmonių pyktis, neapykanta, teroras, siaubas, neviltis niekuomet nepaveikė jos ramybės ir sveikos prigimties.

Iš to, ką jūs pasakėte, supratau, kad būdami protiškai apsinuodiję, turime drąsiai spręsti savo problemas.

Būdama 80 metų, akis į akį susidūriau su labai dideliais nemalonumais, bet juos įveikiau protingai, ramiai ir atsakingai. Nesvarbu, kiek ir kokių problemų mums iškiltų, svarbu jas spręsti deramai ir ramiai, nes tai žmogiškosios prigimties esmė.

Mano gyvenimo paskirtis propaguoti vegetarišką gyvenseną visame pasaulyje. Aš tikiu, kad įmanoma išgydyti sergančią Motiną Žemę netgi individualiomis pastangomis. Žemė, kaip ir žmogaus organizmas, gali atsinaujinti pati, jeigu tik jai bus suteikta tokia galimybė. Kiekvienas gali dalyvauti šiame procese, jei taps protiškai ir dvasiškai švaresnis, gyvens pilnavertį gyvenimą. Tai išganingas kebas jam pačiam, kitiems žmonėms ir Žemei.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas straipsnis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos