Temos
Inkstų akmenligė

Puslapis: 3

1. Geriausia iš jų - dirvinis asiūklis (Equisetum arvense). Reikia paimti pilną arbatinį šaukštelį tos sausos žolės stiklinei verdančio vandens, užpylus palaikyti 20 minučių, nukošti ir išgerti rytą nevalgius. Po pusvalandžio galima pusryčiauti. Taip daryti kasdien du ar tris mėnesius. Asiūklis suminkština akmenis ir paverčia juos smėliu - ne tik inkstų, bet taip pat kepenų ir tulžies pūslės akmenis. Pradėjus gydytis stiprūs skausmai netrukus liaujasi, susilpnėja, o maždaug po mėnesio šlapime pasirodo smėlis. Taip pamažu visi akmenys visiškai neskausmingai pasišalina. (Ši priemonė labai gera, daug kartų patikrinta.)

2. Padaryti dilgėlių užpilą ir gerti po 1-2 puodukus kasdien.

3. Virti piene vyšnių uogas ir tą pieną labai karštą gerti kasdien, kol akmenys išnyks.

Apskritai esant sutrikusiems inkstams, nors dar nėra tiesioginių akmenligės požymių, naudingos tokios liaudiškos priemonės:

1. Kasdien gerti po 2 valgomuosius šaukštus alyvų aliejaus.

2. Kasdien išgerti kokias dvi stiklines aguonų užpilo. Dviem stiklinėms vandens imama maždaug 4-5 arbatiniai šaukšteliai aguonų

3. Naudinga gerti po stiklinę per dieną beržo sulos.

4. Rytą nevalgius išgerti taurelę ridikų sulčių.

5. Tris kartus per dieną išgerti po stiklinę karšto vandens, jame išmaišius valgomąjį šaukštą džiovintų obuolių žievių miltelių.

6. Gerti po dvi stiklines per dieną tokių žolių užpilo: meškauogės (Arctostaphyllos uvaursi) ir dirvinio asiūklio (Equisentum arvense) vienodomis dalimis. Dvi savaites gerti, dvi praleisti ir vėl gerti. Be to, tai labai naudinga skrandžiui.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas straipsnis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos