Temos
Fermentais prisotinto maisto reikšmė, sergant virusinėmis ligomis

Puslapis: 2

Fermentų veikla mūsų organizme . Natūraliame maiste yra fermentų, vitaminų, mineralų ir kitų elementų, kuriuos teikia Gamta. Mes esame išsamiai su jais susipažinę, tačiau nedaug išmanome apie jų teikiamą energiją, kuri, darydama teigiamą poveikį ląstelėms, mums duoda jėgų gyventi šiame pasaulyje. Fermentai transformuoja senus organizmo audinius į naujus ir tarsi katalizatoriai jungia draugėn įvairius maisto elementus.



Ląstelės yra didelės darbininkės, jos susidaro, valosi ir reguliuoja organizmo veiklą, kitaip sakant, palaiko organizmo sveikatą ir jaunatviškumą. Joms maitinti reikalingas tinkamas elementų, tokių kaip vitaminų C, D, E, mineralų, proteino ir fermentų derinys. Viskas organizme ir gyvenime yra glaudžiai vienas su kitu susiję.

Fermentų galia. Fermentai kasoje proteiną paverčia įvairiais organizmą kuriančiais junginiais amino rūgštimis. Jie dirba išvien su vitaminais ir mineralais. Fermentai mūsų seilėse pradeda virškinimo procesą, aprūpina organizmą gyvybine energija. Energijos yra visame natūraliame maiste, fermentai jį apdoroja ir tenkina organizmo poreikius. Kaip tik fermentai palaiko būtina organizmo pusiausvyrą. Kai jos nėra, esame bguisti ir pradedame senti. Stokojant fermentų, atsiranda rimtų sveikatos problemų, netgi tokių kaip AIDS, narkomanija ir alkoholizmas.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos