Temos
Fermentais prisotinto maisto reikšmė, sergant virusinėmis ligomis


Harvėjus C. Lisas tyrimais įrodė, kad sergant vėžiu kraujyje ir šlapime trūksta tam tikrų fermentų.

Fermentų negalima pakeisti jokiomis sintetinėmis medžiagomis, nes jie teikia gyvybei reikalingų jėgų, jie būtini elementai maistui virškinti. Organizmui reikalingi visi fermentai protinių ir fizinių funkcijų kontrolei. Jeigu jūsų organizmas naudoja fermentus nenatūraliam maistui virškinti, atsiranda jų stygius ir belieka juos pasiimti iš kitų organų, o šie savo ruožtu silpnėja ir tampa imlesni ligoms. Dėl fermentų stygiaus organizmas darosi alergiškas.

Didžiausia sergančių AIDS problema taip pat fermentų stygius. Vegetariška gyvensena prisideda prie fermentų išsaugojimo organizme, teikdama lengvai virškinamą maistą. A. Vigmor savo mokymą grindžia fermentų vertingumu. Fermentai tai tiltas tarp fizinio ir dvasinio pasaulio. Tik termiškai neapdorotame natūraliame maiste gausu fermentų. Virusai gali neturėti fermentų arba tik vieną kitą, geriausiu atveju keletą. Kadangi aš tikiu, kad fermentai tarsi būtybės, gyvenančios tarp fizinio ir dvasinio pasaulio, vadinasi, ir virusai gyvena tarp šių dviejų pasaulių. Mes negalime remtis vien tik moksliniu požiūriu, nes mokslas dar nepritaria dvasinėms realijoms, nors tam tikrų poslinkių šioje srityje jau yra.

<<< Ankstesnis straipsnis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos