Temos
Fermentais prisotinto maisto reikšmė, sergant virusinėmis ligomis

Puslapis: 3

Fermentų atradimas. Daktaras Bukneris fermentus tyrinėjo jau prieš šimtą metų. Jis domėjosi fermentų veikla ir jų aktyvumo sumažėjimu veikiant karščiui, šalčiui ar rūgštims ir nustatė, kad išderintas organizmas fermentų negamina. Kiekvienas individas, suprasdamas, kad energija yra gyvybingumo pagrindas, trokšta būti aktyvus, nes aktyvumas tai gyvenimo raiška. daugelis žmonių energijai žadinti vartoja kavą, arbatą, tabaką, narkotikus ir kitus stimuliatorius.

Šiais nenatūraliais būdais teikdami organizmui energijos, pakenkiame savo fizinei būklei ir sukeliame mąstymo pokyčius. Smegenys pradeda dirbti destruktyviai, nenormaliai. Energijos reikia gauti iš maisto, kuris teikia ląstelėms maistingų medžiagų. Jeigu norime trykšte trykšti energija, maistas turi būti lengvai virškinamas, natūralus.

Virškinimo procesas. Fermentų dėka virškinamas maistas ištirpsta ir patenka į kraują, maitindamas ląsteles. Fermentai susmulkina maistą i daleles ir, išskirdami cukrų, organizmui teikia energijos. Fermentai kitaip dar vadinami niekuomet nepavargstančiomis organizmo bitėmis. Jie ne tik susmulkina maistą, kad maistingos medžiagos patektų į kraują, bet ir apdoroja jo likučius, kad jie patektų j inkstus ir butų pašalinti iš organizmo. Jie taip pat atsakingi ir už riebalų kiekį organizme. Fermentai tai puikios savijautos raktas. Radiacija, narkotikai naikina fermentus ir vitaminus, pažeisdami organizmo pusiausvyrą.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos