Temos
|
Antraeilis maistas
Puslapis: 3 Daržoves išvirkite kaip sriubai, sudėkite į puodą ir pabarstykite rupiais arba smulkiais miltais (sorų, grikių ir 1.1.), sumaišytais su bešamelio padažu. Palaikykite karštoje orkaitėje. 6 7. Moliūgų sriuba Paimkite pusę kilogramo moliūgo, svogūną, druskos, keturis šaukštus miltų. Svogūną supjaustykite ir pakepinkite su aliejumi, sudėkite smulkiai pjaustytą moliūgą, įpilkite truputį vandens ir virkite. Druskos pagal skonį. Miltus pakepinkite su aliejumi ir supilkite į sriubą. Valgykite su skrebučiais, petražolėmis ir 1.1. Si sriuba labai skani, išvirta iš Hokaido moliūgų. 6 8. Morkų sriuba Verdama kaip moliūgų sriuba. KITI PATIEKALAI 69. Tenpura Supjaustytas juostelėmis morkas, svogūnus ir 1.1, sudėkite į tešlą, užminkytą iš miltų ir vandens. Pasūdykite ir kepkite kaip skandžius. 70. Įvairios sriubos Sriubos su pipirne, žiediniais kopūstais, svogūnais, varnalėšų, lotoso šaknimis ir kitokiomis daržovėmis verdamos taip, kaip anksčiau aprašytos sriubos. 7 1. Lotoso šaknų kotletai Lotoso šaknį sutarkuokite, pridėkite tiek pat pjaustytų svogūnų, pasūdykite. Įberkite šiek tiek miltų ir kepkite kaip sklindžius. Patiekalą rekomenduojama valgyti sergantiems astma, diabetu, poliartritu. 7 2. Lotoso kotletai, bešamelio padažas Kotletus (receptas Nr. 71) sudėkite į bešamelio padažą, ant viršaus užberkite pjaustytų salierų. Jeigu taip pateiksite daržovių tenpurą (receptas Nr. 69), ji bus šiek tiek skanesnė. Bešamelio padažui galima vartoti sorų, grikių ir kitokius miltus. 73. Keptas moliūgas Daugiau straipsnių apie sveikatą Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais
tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.
|