Temos
Antraeilis maistas

Puslapis: 2

Stambiai supjaustykite morką (arba varnalėšos, lotoso šaknį), baltuosius ridikus, pridėkite žalių pupelių simikok, juba (sojos putos), užpilkite vandeniu ir virkite. Pasūdykite, pridėkite truputį sojų padažo.

61. Rusiška sriuba

Paimkite vieną morką, tris svogūnų galvas, mažą kopūstą, 150 g virtų ryžių, keturis valgomus šaukštus aliejaus, druskos. Svogūnus supjaustykite 3 cm kubeliais, pakepkite, sudėkite plonomis juostelėmis supjaustytas morkas ir užpilkite vandeniu. Ilgai virkite ant mažos liepsnos. Jei mišinys ima tirštėti, įpilkite vandens ir pasūdykite.

62. Daržovių sriuba

Smulkiai supjaustytas morkas, svogūnus, žiedinius kopūstus ir kt. troškinkite su aliejumi. Paskui įpilkite vandens ir virkite. Žalius svogūno laiškus galima dėti į nituke.

63. Polenta (rupūs sorų miltai)

Stambiai supjaustytą ropę, morką, svogūną ir kt. troškinkite su aliejumi. Įpilkite vandens, kad apsemtų daržoves, ir virkite. Tris valgomus šaukštus polentos miltų kepinkite su trim valgomais šaukštais aliejaus, kol miltai paruduos. Atskieskite juos vandeniu, kad pasidarytų skysta košė. Supilkite ją ant daržovių ir virkite ant mažos liepsnos. Pasūdykite.

64. Sorų sriuba

Viską ruoškite kaip nurodyta 63 recepte, tik sorų miltai turi būti sumalti smulkiai.

6 5. Daržovių ragu

Pakepkite su aliejumi ropę, svogūną, morką, žiedinius kopūstus, po to virkite. Kai išvirs, supilkite miltus, pakepintus su aliejumi, ir dar įpilkite vandens.

66. Daržovių apkepas

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos