Temos
Vėžio gydymo metodika

Puslapis: 3

Jeigu galima, atvirame ore reikėtų apnuoginti visą kūną. Sveikas žmogus sėdasi ant kėdės ar fotelio, o ligonis gali gulėti lovoje. Jeigu yra du kambariai, viename atidaromi visi langai ar balkonas, o kitame į lovą įdedamas karšto vandens arba elektros šildytuvas. Pakaitomis, apnuoginę visą kūną, tai išeiname į šaltą orą, tai gulamės į šiltą lovą.

Pradedantys turi įsidėmėti, kad apsinuoginę būname: pirmą dieną nuo 20 iki 70 sekundžių; antrą dieną nuo 20 iki 80 sekundžių;

trečią dieną nuo 20 iki 90 sekundžių;

ketvirtą dieną nuo 20 iki 100 sekundžių;

penktą dieną ~ nuo 20 iki 110 sekundžių;

šeštą dieną nuo 20 iki 120 sekundžių.

Įsidėmėkite:

1. Drabužiai turi būti labai šilti, kad žmogus suprakaituotų;

2. Apsirengę galime pabūti ir ilgiau, tačiau apsinuoginę išbūname griežtai nurodytą laiką;

3. Ligoniui reikia padėti atlikti procedūras, t. y. apsirengti ir nusirengti.

Pirmo seanso metu nuo pirmos iki keturiasdešimtos sekundės reikia gulėti ant nugaros, nuo keturiasdešimtos iki septyniasdešimtos sekundės ant dešiniojo šono, nuo septyniasdešimtos iki šimtosios sekundės ant kairiojo šono ir nuo šimtosios iki šimto dvidešimtosios sekundės vėl ant nugaros.

Apsinuoginę galime masažuoti kūną arba daryti pratimus: „Nugaros ir pilvo pratimą'", „Pratimą kapiliarams" arba „Auksinę žuvelę", o apsirengę turime ramiai ilsėtis.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos