Temos
Vėžio gydymo metodika

Puslapis: 2

Viduriai užkietėja išsiplėtus prievarčiui angai iš skrandžio į žarnyną. Tuomet skrandžio rūgštis išsilieja į žarnyną, neutralizuoja ten esančius šarmus ir susilpnina žarnyno funkcijas. Viso to padarinys vidurių užkietėjimas.

Anglies oksidas taip pat kaupiasi trūkstant organizme magnio. Pastarasis plečia kraujagysles, mažina arterinį kraujospūdį ir cholesterolio kiekį kraujyje, raminamai veikia nervų sistemą ir yra svarbus veiksnys kovojant su vėžiu.

Dėl pernelyg didelio cukraus ir alkoholio vartojimo standėja ir atrofuojasi kraujagyslės. Kam leisti pinigus ir gadinti sveikatą alkoholiu ir saldumynais, jei mūsų organizmas pats gaminasi šiuos produktus, kurie „ėda" mūsų kalcį.

Ar ne geriau įprasti kas 30 minučių išgerti 30 gramų) vandens ir būti sveikam?!

Daugumai vidutinio amžiaus žmonių atsiranda rudų dėmių - tai anglies oksido atsiradimo požymis. Ilgainiui ląstelių sienelės iš renino susidėvi. Rudos dėmės rodo nepakankamą ląstelių kiekį su normaliomis sienelėmis iš renino.

Kontrastinės oro vonios

Anglies oksidas iš organizmo pašalinamas oro procedūromis. Jos pagerina odos kvėpavimą. Nuo kūno paviršiaus pašalinami nešvarumai ir įsiurbiamas deguonis, kuris ardo organizme atsiradusį anglies oksidą, paversdamas jį angliarūgšte. Žmogus darosi stipresnis, atsparesnis peršalimams ir vėžiui.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos