Temos
Vėžio gydymas netradicinėje medicinoje

Puslapis: 2

Patologija, atsiradusi kokioje nors organizmo dalyje ar organe, kenkia visam organizmui, sutrikdydama jo veiklą. Todėl gydantis labai svarbu, nemažinant dėmesio negaluojančiam organui, daugiau dėmesio skirti visam organizmui kaip visumai. Reikia nustatyti pagrindinę ligos priežastį ir ligonio reakciją.

Kodėl tas pačias ligas galima gydyti skirtingai, o skirtingas vienodai?

Sergant tomis pačiomis ligomis, gali skirtingai pasireikšti sindromai, dėl to gydymas turės būti skirtingas. Vienam ligoniui gali reikėti vienokių gydymo metodų, o kitam kitokių. tai priklauso nuo organizmo pokyčių ir metų laikų sezono.

Ligonius skiria lytis, amžius, jie gyvena skirtingomis sąlygomis, turi skirtingus įpročius. Be to, skiriasi organizmų ekologiniai ypatumai. Kiekvienas ligonis turi individualias fiziologines galimybes, todėl kiekvienam taikomi konkretūs gydymo metodai.

Ligos gydymas tai sveikųjų organizmo jėgų kova su žalingu, pražūtingu ligos poveikiu. Jeigu sveikosios jėgos nugali, liga pasitraukia. Jei ima viršų žalingas poveikis, liga progresuoja. Aktyvus smogiamasis poveikis tai ligos „puolimas". Palaikomasis, stiprinantis poveikis vaistais tai materialinių organizmo atsargų papildymas.

Kada reikia taikyti smogiamąjį, o kada stiprinantį poveikį, nustatoma įvertinus pačią ligą ir jos eigą.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas straipsnis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos