Temos
Vėžio gydymas netradicinėje medicinoje


Žmogui susirgus šis klausimas įgauna didžiulės svarbos. Ligonis suskanta karštligiškai ieškoti garsaus gydytojo, tikėdamasis, kad tasai jį išgelbės. Tačiau ką daryti, kai visi mėginimai baigiasi nesėkme? Tragedija? Ne! Tokiu atveju jūs patys ir tik jūs galite save išgydyti.

Ką daryti, kad išsigydytume ir atstatytume sveikatą? Pirmiausia reikia atsikratyti organizme susikaupusių šlakų, išvalant visas jo sistemas. Pradėti reikia nuo žarnyno valymo, nes jame susikaupusios fekalijos nuodija visą organizmą. Paskui reikia išsivalyti kepenis, nes jeigu jų funkcijos sutrikusios, tai maisto nuodai, praktiškai neišskaidyti, pasklinda per kraujo sistemą ir nuodija organus vieną po kito. Toliau būtina valyti inkstus ir limfą. Inkstai prisideda prie rūgščių-šarmų pusiausvyros reguliavimo ir šaUna iš kraujo nuodingas medžiagas. Limfa tai skystis, cirkuliuojantis žmogaus limfos sistemoje (susidedančioje iš kraujagyslių ir mazgų), taip pat užpildantis tarp audinių ertmes, pagal sudėtį artimas kraujo plazmai. Kraujas, limfa ir audinių skystis sudaro vidinę organizmo terpę, nes šie skysčiai apiplauna ląsteles, aplink ląsteles esančias audinių struktūras ir dalyvauja tarpląstelinėje medžiagų apykaitoje.

Šiandien daugelis ligonių ieško išganingo vaisto ligai gydyti Tibeto ir kinų medicinos receptuose, pamiršdami, kad ir Europos medicina nėra silpna. Vaistų preparatai, paruošti iš vaistažolių, turi augimvietės specifiką, taigi ir vaistų mikrobiologinė ir fermentinė sudėtis, tiesiogiai priklausydama nuo vaistažolių augimvietės, gali ryškiai skirtis.

KOMPLEKSINIS GYDYMASIS

<<< Ankstesnis straipsnis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos