Temos
Vaikų priežiūros svarba ir biocheminis virsmas

Puslapis: 2

1. Blaiviai mąstanti asmenybė turi suprasti, kad Visatos atžvilgiu žmogus yra nevalyvas, kad šiuolaikinis gyvenimas ir auklėjimas daro jį (ir daugumą žmonių) savo įgimto instinkto ir intuicijos priešu.

2. Jis turi imtis nuodugniau studijuoti filosofiją, kurios tik maža dalis yra makrobiotika.

3. Jis turi rasti savo valgio ir gėrimų dinaminę pusiausvyrą — supratimo didėjimo ir sveiko mąstymo tobulėjimo garantą.

4. Studijuojantieji In ir Jan principą turi jį taikyti visam savo gyvenimui ir visiems veiksmams, ypač rūpindamiesi mažais vaikais.

Viskas, ko reikia — tai tikėjimas savo sveika nuovoka, o tai atsiranda tik kaip nuodugnaus studijavimo (tikros maldos ir meditavimo) rezultatas. Pasiekus tokį lygį baimė ir nesėkmės dingsta, čia nėra jokio pavojaus — kelias į sveikatą ir sėkmę atviras ir tėvams, ir vaikams.

Milžiniška makrobiotikos metodo efektyvumo esmė yra virsmų procesas, be kurių gamtoje (įskaitant ir žmogaus organizmą) niekas negali vystytis. Paprastai tariant, tai reiškinys, kai vienas elementas natūraliai arba dirbtinai virsta kitu. Sis procesas, žinotas ir suprastas prieš tūkstančius metų, sudaro galimybes gauti auksą iš kitokių elementų, kurti metalų ir kitų medžiagų kombinacijas. Šiuolaikinis mokslas gali tai pakartoti, patirdamas milžiniškus sunkumus, nors yra apsiginklavęs sudėtingomis teorijomis ir aparatūra.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos