Temos
Tuberkuliozė

Puslapis: 2

Vietoj vandens naudinga gerti avižų ir sėlenų nuovirą. Jas reikia valandą virti, nukošti ir gerti po dvi stiklines per dieną. Galima įdėti į stiklinę valgomąjį šaukštą medaus.

Po kiekvieno valgio reikia išgerti vieną žalio kiaušinio trynį su citrinos sultimis. Valgyti tokiems ligoniams patartina dažnai - kas dvi valandas.

Sumaišyti stiklinę ridikų sunkos (ypač naudingas juodasis ridikas), po stiklinę raudonųjų burokėlių ir morkų sunkos, stiklinę medaus; viską supilti į butelį ir 13- kai dienų užkasti į žemę. Paskui gerti tris kartus per dieną po mažą taurelę.

Sumaišyti po vieną stiklinę kiaulienos, jautienos ir avienos taukų ir ketvirtadalį stiklinės šuns taukų. Viską kartu užvirinti ir gerti tris kartus per dieną po du valgomuosius šaukštus arba atšaldžius tepti ant duonos kaip sviestą. Dėl skonio galima truputį pasūdyti, nes druska džiovininkams būtina. Šis būdas padeda ligai net labai išsiplėtus.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas straipsnis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos