Temos
Tradicinė medicina apie vėžio atsiradimą ir gydymą

Puslapis: 3

Tvyrant visuotiniam laukimui, tyrinėtojai bando taikyti įvairiausius vaistus, kurių, remiantis medicinine literatūra, priskaičiuojama daugiau kaip dešimt tūkstančių. Vis dėlto kai kurie iš jų, netgi pasirodę vaistinėse, visiškai vėžio išgydyti šiuo metu negali. Tai nitrominas cheminis junginys, panašus į nuodingąsias dujas, stipriai veikiantis, sukeliantis dideles pašalines negatyvias reakcijas galvos svaigimą, pykinimą, vėmimą, leukocitų sumažėjimą kraujyje, ir azanas - taip pat stiprus vaistas, sukeliantis vėmimą. galvos svaigimą; jis neigiamai veikia širdį ir dėl to žmogų gali ištikti mirtis.

Sarkomicinas, izotopai, hormonai ir kiti vaistai galiausiai taip pat pasirodo esą visi bejėgiai prieš vėžį. O imunoterapija dar tik kuriasi.

Šiuolaikinei medicinai telieka tik du primityvūs metodai išpjauti vėžio pažeistas vietas arba švitinti, tai yra pažeistąsias vietas tiesiog išdeginti.

Chirurgija pašalina pažeistus ir įtarimą keliančius organus. Deja, vėžinės ląstelės plika akimi (be optinių prietaisų) sunkiai atskiriamos nuo sveikųjų, o nevisiškas jų pašalinimas sukelia recidyvą ir pagreitina vėžio vystymąsi bei priartina ligonio mirtį. Gydytojai nustato pažeistą pašalinamo objekto vietą, tačiau pašalina daug didesnį audinių plotą. Pavyzdžiui, atlikdami netgi nedidelę pieno liaukų operaciją, jie pašalina ne tik plotą aplink krūties spenelį, bet ir greta esančius Limfinius mazgus, nes pašalinus per mažą plotą recidyvo pavojus dešimteriopai padidėja.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos