Temos
Skrandžio, kepenų, žarnyno, pieno liaukų, stemplės vėžys

Puslapis: 3

Rytą, valandą prieš valgį, į pusę stiklinės vandens įlašinamas vienas lašas antpilo, kitą rytą du lašai, trečią trys lašai, ir taip kasdien įlašiname vienu lašu daugiau, kol pasiekiame keturiasdešimt lašų. Po keturiasdešimties dienų mes pasiekiame gydymosi viršūnę mirtino nuodo išgerta 40 lašų, o gyvenimas tęsiasi. Po to pradedame leistis nuo kalno. Galiausiai, atėjus dienai, kai išgeriame tik vieną lašą, pajuntame, kad mūsų sveikata pagerėjo.

Jeigu buvo stemplės vėžys, nenurydavome netgi vandens ir nuolat kankino troškulys, tuomet po 80 dienų mes galime valgyti viską, kas tik patinka, geriame vandenį kada norime ir gyvename toliau.

Tačiau dar nedžiūgaukime ir nesižavėkime rezultatais, nes organizmas mums gali to neatleisti, ir viskas nueis niekais, kaip paprastai būna džiaugiantis pirma laiko. Mes einame siauru takeliu virš mirties bedugnės, ir nueita dar tik pusė kelio. Reikia jaustis kaip kariui, laikančiam rankoje miną.

Jeigu gydymo pradžioje auglys buvo trečioje ar ketvirtoje stadijoje ir organizmas stipriai intoksikuotas, nusilpęs dėl visų negandų, tai pradėdami antrą gydymo kursą mes jau esame atgavę atsparumą, auglys išnykęs ir jaučiamės esą teisingame kelyje.

Antrą kartą išgėrę iki keturiasdešimt lašų nesustokime ir grįžkime atgal iki vieno lašo, kad vėl pradėtume paskutinį, sėkmę įtvirtinantį gydymosi kursą. Aišku, jeigu norime. Tik laikykimės tiksliai metodikos! Neperdozuokime!

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos