Temos
Septynios sveikatos ir laimės sąlygos

Puslapis: 8

Jei dovanojate didesnę ar mažesnę savo turto dalį, tai elgiatės ne pagal rytiečių posakį „Duokite, duokite...", bet pagal Vakarų ekonomistų principus. Si teorija buvo priemonė spalvotųjų tautų kolonizavimui ir eksploatavimui pateisinti., Rytietiška dovana — tai auka, išreiškianti begalinį dėkingumą ir supratimą, kad išsilaisvini nuo visų savo skolų. Pasiaukoti — tai atiduoti didžiausią ir geriausią dalį to, ką turi. Auka — tai amžinos meilės, begalinės laisvės ir absoliutaus teisingumo dovana. Tikroji auka — atiduoti savo gyvenimą arba gyvenimo principą, visažinantį, visagalį, visur esantį: satori. Tai išsilaisvinimas.

Mūsų motina Zemė nuolat atiduoda save žolei maitintis, lygiai taip pat žolė atiduoda save gyvūnams maitintis. Gyvūnai pagyvina šį pasaulį savo vikrumu. Vienintelį disonansą kelia žudantis ir griaunantis žmogus. Kodėl žmogus neatiduoda savęs gyvūnams? Gamtoje po mirties vėl ateina naujas gyvenimas, taigi ir žmogus, savo ruožtu, turėtų atiduoti save, kad galėtų suvokti patį nuostabiausią kūrimo stebuklą ir atrasti begalinę laisvę, begalinę laimę ir begalinį teisingumą. Tie, kas šito nesupranta, yra ligoti, vergai arba bepročiai.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas straipsnis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos