Temos
Praktiniai gydymosi badavimu pavyzdžiai

Puslapis: 3

Tai buvo vienas iš pačių sunkiausių atvejų ir galutiniai rezultatai dar neaiškūs. 48 metų moteris, sverianti 112 kilogramų, jau pusantrų metų visai negalėjo miegoti gulėdama. Ji dieną ir naktį dusdama sėdėjo kėdėje. Kai aš buvau iškviestas, aplinkiniams atrodė, kad a tėjo jos paskutinioji valanda.

Pacientė ilgą laiką naudojo dideles digitalio, bromo ir net strichnino dozes. Po trijų dienų vaisių sulčių dietos (narkotinių medikamentų nebuvo duodama) pacientė pradėjo badauti ir po 7 dienų dingo kulkšnių patinimai. Po daugelio mėnesių moteris vėl galėjo apsiauti batelius. Astmos priepuoliai kartojosi rečiau ir buvo silpnesni, o antrąją savaitę visai baigėsi. Po 24 dienų pacientė pareikalavo nutraukti badavimą. Ji pradėjo laikytis dietos - valgė daržoves, vaisius, varškę. Praėjus 5 dienoms po badavimo nutraukimo jai netikėtai vėl atsirado kulkšnių patinimas. Jis palaipsniui plito į viršų iki pilvo ertmės. Pacientės būklė pasidarė beveik tokia, kaip gydymo pradžioje, tik kvėpuoti jai dabar buvo lengviau.

Iš visko buvo matyti, kad jos širdis, inkstai ir kepenys taip buvo įpratę prie vaistų, kad atsisakė be jų funkcionuoti. Kaip bebūtų skaudu, teko vėl naudoti medikamentus. Tiesa, dabar pakakdavo labai mažų dozių.

Bandymas parodė, kad gausios medaus porcijos padėjo jos širdžiai, virškinimui ir inkstams labiau, negu kiti vaistai. Tikimės, kad gydymo kursas greitai bus baigtas.

Fibrozinis auglys

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos