Temos
Praktiniai gydymosi badavimu pavyzdžiai

Puslapis: 4

38 metų moteris, savo figūra primenanti nėščiąją, besiruošiančią pagimdyti dvynius, turėjo 8 kilogramų svorio auglį. Ji ryžosi trijų dienų vaisių sulčių dietai, o po to šešių savaičių badavimui. Antrąją badavimo savaitę sutino kojos, tačiau pavartojus šiek tiek amino rūgšties ir medaus su vandeniu, per mėnesį patinimai išnyko.

Įdomu pažymėti, kad pirmiausia normalizavosi menstruacijos, išnyko išskyros iš gimdos. Nieko, išskyrus praplovimus vandeniu su nedideliu kiekiu obuolių acto, nebuvo naudojama.

Auglys kasdien mažėjo. Badavimo pabaigoje jis buvo maždaug didelės citrinos dydžio. Manoma, kad auglio masės likutis gali būti pašalintas tik operuojant. Pacientė nuolat stebima. Auglys kol kas nedidėja.

Skrandis ir storosios žarnos opa

52 metų vyras buvo išsekęs nuo dažno vėmimo ir tuštinimosi su krauju. Tamsiai raudonas kraujas, primenantis kavos tirščius - storosios žarnos opos požymis.

Toks ligonis gali badauti tik sustabdžius kraujavimą. Pacientas buvo imtas gydyti morkų sulčių dieta. Papildomai jam buvo duodama žalių indiškų riešutų ("kišju") pieno, saulėgrąžų sėklų ir sezamo su medumi.

Nuostabu, kad kraujavimas liovėsi jau 2-ąją dieną, o per 10 dienų praėjo ir skausmai. Toliau pacientui buvo paskirta morkų sulčių ir specialaus apkepo, kurio receptas čia pateikiamas, dieta. Vienodą kiekį morkų, riešutų, svogūnų, migdolų, sezamo sėklų susmulkinti, sumaišyti su žaliais kiaušiniais ir vientisą masę truputį apkepti orkaitėje.

Si dieta truko mėnesį. Per tą laiką pacientas pasveiko ir priaugo 7 kilogramus svorio.

"Krokodilo oda"

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos