Temos
Plaučių vėžys


Iš pradžių plaučių vėžys sukelia sausą kosulį rytais, paskui ir naktį, vėliau kosint pasirodo daug gleivingų išskyrų.



Kai kuriais atvejais atsiranda skausmai krūtinėje, kurie sustiprėja kosint, retsykiais ištinka dusulys, šiek tiek pakyla temperatūra, kartais skrepliuose pastebima kraujo. Didelę reikšmę plaučių vėžiui atsirasti turi rūkymas.

Plaučių vėžys gydomas mažosios plūdenos (lot. Lemna) antpilu (milteliais). Arbatinis šaukštelis šviežių, gerai nuplautų ir susmulkintų vaistažolių užpilamas 50 ml degtinės. Po trijų ar keturių dienų prisitraukęs antpilas iškošiamas. Geriamas po 15-20 lašų, įlašintų į ketvirtadalį stiklinės vandens 3 kartus per dieną. Plūdenos milteliai sumaišomi lygiomis dalimis su medumi. Jie vartojami po vieną ar du gramus 2 ar 3 kartus per dieną.

Vokiečių ir kinų medicinoje ši vaistažolė populiari kaip spirito antpilas, kuris geriamas lašais, esant viršutinių kvėpavimo takų augliui.

Plaučių vėžys taip pat gydomas ASD-2 frakcija, kurios galima nusipirkti veterinarijos vaistinėse. Ji gydo ir skrandžio opą, tuberkuliozę, radikulitą, o dedant aplikacijas ją sumaišius lygiomis dalimis su saulėgrąžų aliejumi, galima išgydyti ir egzemą.

Šį preparatą atidarius reikia laikyti šaldymo kameroje.

Pusei stiklinės vandens 3-5 dienas lašinti jo keturis kartus per dieną: aštuntą valandą ryto, dvyliktą valandą dienos, ketvirtą valandą po pietų ir aštuntą valandą vakaro po penkis lašus, papildomai užsigeriant vandeniu.

Kitas 3-5 dienas tokiu pačiu dienos metu lašinti po dešimt lašų, dar kitas 3-5 dienas lašinti po penkiolika lašų. Taip pridedant po 5 lašus galima nustatyti savo organizmui tinkamiausią jo kiekį. Apytikriai tai bus 25-30 lašų, tačiau reikia saugotis nepadidinti dozės, kad esant nesveikam inkstui jis „neužsikimštų". Sergant vėžiu tai nepaprastai pavojinga.

Plaučių vėžys gydomas ir barsuko taukais. Pusė kilo gramo barsuko taukų, puslitris konjako, pusė litro penkių metų alijošiaus sulčių, pusė kilogramo medaus gerai išmaišoma maišikliu ir geriama po vieną valgomąjį šaukštą praėjus valandai po valgio.





<<< Ankstesnis straipsnis    Kitas straipsnis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos