Temos
Piktybinių auglių gydymas burokėliais

Puslapis: 5

Gydymo raudonųjų burokėlių sunka pranašumai, Smito nuomone, yra keli: jis ne tik pigus ir prieinamas, bet ir nesukelia jokių neigiamų padarinių.

Pastaraisiais metais buvo nuodugniai ištirtos darančios teigiamą poveikį raudonųjų burokėlių, mėlynių, šeivamedžio, raudonojo vyno, juodųjų serbentų, jonažolės savybės, tačiau ne kiekvienu atveju augalinių preparatų poveikį galima tuojau pat nustatyti ir pasiekti greitų rezultatų, mat jam turi įtakos ir visas kompleksas tarp savęs susijusių sąlygų.

Susirgus bet kokia liga pirmiausia sutrinka ląstelės kvėpavimo fermento funkcija, baltymų sintezė. Jau įrodyta, kad efektyvioji raudonųjų burokėlių medžiaga pagerina ląstelių kvėpavimą, ir jos, geriant burokėlių sunką, deguonį vėl įsisavina.

Ligoniams, kurių jautrus skrandis, Smitas siūlo gerti burokėlių sunką, sumaišytą su avižiniais dribsniais.

Sergant gripu, labai naudinga raudonųjų burokėlių sunką gerti kasdien, nes tai sutrumpina ligos trukmę.

Švitinamiems ligoniams sustabdoma spindulinė reakcija, jeigu švitinimo metu jie reguliariai valgo daug raudonųjų burokėlių.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos