Temos
Pagrindinis maistas

Puslapis: 8

48. Zali ryžiai

Suvalgykite pusryčiams saujelę žalių ryžių, ir jūsų žarnyne bei dvylikapirštėje žarnoje neliks jokių parazitų. Taip darydami keletą dienų, su nuostaba pamatysite, kiek daug parazitų kartais pasišalina net iš nosies ir burnos. Nėra nieko efektyvesnio, tik kiekvieną porciją reikia kramtyti ne mažiau kaip 100 kartų.

49. Hokaido moliūgo sėklos

Kaip reikiant pakaitinkite moliūgo sėklas, užpilkite jas trupučiu sūdyto vandens, pasūdykite ir kepkite su trupučiu aliejaus. Galite jas valgyti pusryčiams, taip daro kiniečiai. Tai puiki priemonė nuo kirminų.

50. Gomasijo — druska ir sezamas

Siek tiek pakepintas sezamo sėklas perskelkite pusiau, pridėkite 10 — 2 0 % pakeptos druskos ir viską sugrūskite. Valgykite šį mišinį kasdien, pabarstykite juo duoną su ryžiais ir 1.1. Gomasijo reikia laikyti sandariai uždengtame inde. Ruošti atsargiai: sezamo grūdų nereikia per daug kepti arba sutrinti į miltus. Laikyti ne ilgiau kaip 8 dienas.

51. Umebozi

Tai sūdytos japoniškos slyvos, išlaikytos ne mažiau kaip trejus metus. Visos tradicinės japonų šeimos jų pasiruošia kasmet. Naudojama troškuliui malšinti ir žarnyno parazitams naikinti.

Būtina žinoti, kiek makro ir mikro elementų turi produktai. Nedidelis jų rūgštingumas ar šarmingumas sudaro galimybę pasigydyti nuo bet kurios ligos, atsižvelgiant į šarmines rūgštines žmogaus organizmo savybes. Žmogaus organizmo dispersiškumas turi rezonuoti su maistu, t. y. su produktų rezonansine dispersine aplinka ir metų laikais. Sūdyti reikia nevalyta jūros druska.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas straipsnis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos