Temos
Nutukimas

Puslapis: 3

Nereikia pamiršti, kad mankšta naudinga tik darant ją sistemingai, jei galima, kasdien. O mankšta su pertraukomis, ypač ilgomis, po keletą dienų, suliesėti visai nepadeda.

Imtis tokių priemonių, kai svoris labai greit mažėja, žalinga ir nepalankiai atsiliepia visam kūnui, ypač veidui - oda tampa suglebusi, apdribusi.

Kai nutukimas susijęs su vidaus sekrecijos liaukų ligomis, jokia mankšta nepadės, reikia vartoti skydliaukės tabletes. Gydantis tabletėmis kūno svoris jau po savaitės sumažėja keliais svarais, bet šiuos vaistus vartoti galima tik gydytojo nurodymu ir jam prižiūrint, nes šlapimą ir širdies darbą reikia kasdien tikrinti.

Kuo dažniau reikia daryti vonias su soda, nes nuo jos nyksta riebalai ant pilvo. Naudinga išgerti per dieną po stiklinę šviežių petražolių nuoviro.

Dietos receptas. Laikantis šios dietos per savaitę lengvai galima netekti 10 ir daugiau svarų. (Daug kartų patikrinta.) Valgyti reikia tris kartus per dieną, o protarpiais nieko nevalgyti ir negerti. Kavą gerti be cukraus ir pieno. Geriau valgyti net mažiau, negu nurodyta.

1-oji diena. Pusryčiai: vienas greipfrutas, 1-2 kiaušiniai

ir juoda kava. Pusryčiai kiekvieną dieną vienodi.

Priešpiečiai: du kiaušiniai, vienas pomidoras, juoda kava. Pietūs: du kiaušiniai, mišrainė be padažo, duonos skrebutis, greipfrutas, juoda kava.

2-oji diena. Pusryčiai kaip visada. Priešpiečiai: du kiaušiniai ir greipfrutas.

Pietūs: muštinis, pomidoras, salotos, agurkas, salieras.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos