Temos
Nuo neuralgijos padės šeivamedis


Šaltos ir drėgnos, dažniausiai apniūkusios rudens dienos labai apsunkina gyvenimą pirmiausia tiems žmonėms, kurie kenčia nuo maudžiančių reumatinių skausmų ir neuralgijų. Daugelis jų iš viso negalėtų atsikelti rytais, jei prieš tai neišgertų nuskausminančių vaistų. Bet ir šiuo atveju Motina gamta turi paruošusi galingą ginklą, kuriuo galima puikiai numalšinti pirmiausia sekinančius neuralginius skausmus. Čia turime galvoje šeivamedžio uogas, kurių beveik lėkštės didumo mėlynai juodus skėčius labai paprasta skinti.

Prinokusias uogas rinkite rūpestingai ir dėkite į vėdinamą krepšį taip, kad jos nesusitraiškytų ir neprarastų savo patraukliosios išvaizdos anksčiau laiko. Šeivamedžio uogose yra daug nervus veikiančių B grupės vitaminų, kurie ir sąlygoja skausmą malšinantį poveikį. Jokiose kitose daržovėse ar vaisiuose nėra tiek vitamino Bl, B2, B3 (nikotininė rūgštis) ir B6, kiek jo turi šeivamedžio uogos!

<<< Ankstesnis straipsnis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos