Temos
Mastopatija

Puslapis: 2

Kartu galima atlikti ir tokias procedūras. Tai atskiros priemonės, ir kiekviena iš jų yra labai efektyvi.

1. Ruginė duona įvyniojama į drėgną marlę ir dedama į orkaitę, kad gerai išsigarintų. Marlei išdžiūvus duona išimama, perlaužiama pusiau ir dedama prie sukietėjusios vietos. Žinoma, duona neturi deginti kūno. Tai darytina rytą ir vakare.

2. Laboratorinis krekinguoto valymo žibalas. Suvilgytas tamponas dvidešimčiai minučių uždedamas ant skaudamos vietos kartą per parą.

3. Tarkuotų raudonųjų burokėlių įdedama į marlę ir keturiasdešimčiai minučių uždedama ant skaudamos vietos.

4. Į sutarkuotus cukrinius runkelius įdedama penkiskart tiek įvairių žolių medaus ir uždėjus ant kopūsto lapo keturiasdešimt minučių palaikoma ant krūties 2-3 kartus per dieną.

5. Moliūgas taip pat puikiausia priemonė nuo mastopatijos. Šviežias, susmulkintas moliūgas dedamas ant sukietėjimo 2-3 kartus per dieną ir laikomas 40-60 minučių.

6. Gydant mastopatiją stikline graikiškų riešutų pertvarėlių užpilama trimis šimtais gramų 70" spiritu ir keturiolika dienų laikoma tamsioje vietoje. Paskui skystis nukošiamas ir geriamas po arbatinį šaukštelį 2 kartus per dieną (rytą ir vakare), kol išgeriamas visas antpilas. Baigus gerti graikiškų riešutų pertvarėlių antpilą, ne mažiau kaip mėnesį geriamas po 30-40 lašų 2 kartus per dieną japoniškos soforos (lot. Sophora) vaisių antpilas, vaisiai taip pat užpilami 70° spiritu (santykis 1:2).

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas straipsnis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos