Temos
Kuo naudingos kviečių želmenų sultys

Puslapis: 2

Ar klizmų darymas netaps įpročiu?

Ne. Gerai sveikatai svarbu, kad gaubtinė žarna būtų švari. Vegetariškai maitinantis klizmos išties reikšmingos. Valant organizmą sveikatos labui viena arba dvi klizmos turi būti daromos kiekvieną dieną arba kai to reikalauja organizmas: skaudant galvai, esant depresijai. Aš klizmas darau netgi savo šuniui, kai jis blogai jaučiasi.

Ar yra kitų būdų išvalyti ar dezinfekuoti gaubtinę žarną, tarkime, kviečių želmenų sultimis?

Vien tik klizmų neužtenka. Reikėtų įpilti kviečių želmenų sulčių į klizmos maišelį ir kateterio žarnelę įkišti taip, kad sultys patektų tiesiai į skersinę gaubtinę žarną. Po 20 minučių implantas turi būti išmestas.

Ką daryti tiems, kurie neturi švaraus vandens klizmoms?

Jeigu vanduo nepakankamai švarus, įpilkite į klizmos maišelį 30 g kviečių želmenėlių sulčių. Tai neutralizuos kenksmingas medžiagas. Geriausia naudoti šiltą vandenį.

Ką manote apie kviečių želmenų sulčių vartojimą badaujant?

Aš nepatariu badauti, nes organizmas pats apsivalo ir atsinaujina maitinantis vegetariškai. Ypač nereikėtų badauti tiems, kurie turi virškinimo problemų, nes gali smarkiai nukristi svoris. Puikios sveikatos žmogus galėtų pabandyti badaudamas derinti kviečių želmenų sulčių ir kviečių vandens gėrimą. Nustačiau, kad vidutinės sveikatos žmogus tris dienas gali badauti be jokių komplikacijų. Jeigu nuolat vartosite kviečių želmenų sultis kaip papildomą maistą, manau, kad trijų dienų badavimas, kurio metu gersite kviečių želmenų sultis ir kviečių vandenį, virškinimo sistemai suteiks nuostabų poilsį.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos