Temos
Kuo naudingos kviečių želmenų sultys


Jūs minėjote, kad kviečių želmenų sultys gali sukelti tam tikrus pokyčius. Kiek jos gali sumažinti degeneruojančias ligas ?

Kviečių želmenų sultys iš tiesų daro stebuklingą poveikį. Aibė žmonių, kurie, pakirsti beviltiškų ligų, buvo arti mirties, išsigelbėjo, gerdami kviečių želmenų sultis ir valgydami vegetarišką maistą.

Kokį kviečių želmenų sulčių kiekį žmogus turėtų išgerti, norėdamas įveikti ligą ?

Tai labai individualu. Pradėkite nuo mažo kiekio 3060 gramų ir didinkite iki 200 gramų per dieną. Tik atsiminkite, kad kviečių želmenų sultys yra tam tikras vaistas ligai gydyti, o pirmiausia reikia pašalinti ligą sukėlusias priežastis.

Ką daryti, jeigu ne kiekvienas gali gerti sultis?

Aš turėjau studentą, sergantį sunkia leukemija. Jis negalėjo valgyti nei gerti. Pasiūliau jam kviečių želmenų sulčių suleisti švirkštikliu kaip klizmą, taigi sultims nereikėjo pratekėti virškinimo traktu, vartų vena galėjo įsiurbti sultis ir pasiskirstyti jas po organizmą. Jam tai labai padėjo. Po savaitės jis pakilo iš lovos, o to neįstengė padaryti jau gana ilgą laiką. Liga pradėjo trauktis. Galiausiai jaunuolis visiškai pasveiko.

Ar patariate kviečių želmenų sulčių taip įsišvirkšti (kaip klizmą) visiems, ar tik tiems, kurie negali jų gerti?

Patariu visiems. Prieš įsišvirkšdami padarykite valomąją klizmą. Jeigu išbėgančio vandens srovė nešvari, pasiklizmuokite dar sykį. Paskui pripilkite į švirkštiklį kviečių želmenų sulčių ir įsišvirkškite. Tai reikia atlikti per 20 minučių, kad maksimaliai absorbuotųsi.

Ar dažnai tai reikia daryti?

Vieną arba du kartus per dieną.

<<< Ankstesnis straipsnis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos