Temos
Kas yra šlapimas

Puslapis: 7

Spaudoje pasitaiko žinučių, kad neva kažkas, vartodamas šlapimą, numirė. Reikia žinoti, kad šlapimas ne tokia jau nekalta medžiaga. Nemalonaus, pikto, pavydaus žmogaus organizmo dažnius veikia neigiami elektromagnetiniai spinduliai, kurių, aišku, prisigėrę ir organizmo skysčiai. Todėl geriant tokį šlapimą, prisotintą sunkių mikroleptonų, organizmas gauna papildomą jų dozę ir neištveria. Kaip žmonės sako, ką pasėjai, tą ir pjauni. Nepatariama šlapimo vartoti esant hiperazotemijai, ureminei būklei, sutrikus inkstų azoto išskiriamajai funkcijai. Dėl šlapimo vartojimo visada pravartu pasitarti su prityrusiu specialistu.

Viena būtinų sąlygų, pradedant gydytis šlapimu, yra žarnyno ir kepenų išvalymas. Jei žarnynas užgriozdintas, kepenys ir jų deintoksikacinė funkcija nedirba, tai visi nuodai iš ten pirmiausia patenka į inkstus, į kraują.

Vėžį sukelia ląstelių kvėpavimo sutrikimas. Kai ląstelės jaučia deguonies badą, sutrinka apykaitos procesai, dėl to atsiranda anglies oksido perteklius, o vitamino C trūkumas.

Vėžys turi būti gydomas kompleksiškai darant organizmui poveikį. Jo pagrindas organizmo išvalymas ir gydymas badavimu bei šlapimu. Šitaip badaujant būtina išgerti visą savo šlapimą, gerti švarų nevirintą vandenį (pageidautina šaltinio, polaidžio ar distiliuotą). Be to, ligonis nuolat turi šlapimu įtrinti kaklą, krūtinę, veidą, rankas ir pakenktas vietas. Jeigu savo šlapimo įtrynimams nepakaktų, reikia naudoti artimųjų (tos pačios lyties) šlapimą.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos