Temos
Kas yra šlapimas

Puslapis: 8

Išgerdamas visą savo šlapimą, žmogus gali badauti iki devyniasdešimties dienų. Ilgainiui šlapimas savo spalva ir kvapu ima beveik nesiskirti nuo vandens.

Prieš įtrynimą šlapimu pirmiausia reikia paruošti odą gerai išsiprausti su kempine. Ypač gausiai šlapimu įtriname kaklą ir rankas, po trijų valandų nuplauname.

Kai badaujama geriant šlapimą dešimt dienų, išgeriama ir maždaug du litrai vandens per dieną mažais gurkšneliais. Patariame badauti ne ilgiau kaip trisdešimt penkias dienas. Visą parą ant skaudamos vietos dėti šlapimo pavilgus ir visą kūną nuo galvos iki kojų trinti šlapimu.

Gydantis šlapimu, kas dešimt dienų pravartu tikrintis pas gydytoją onkologą. Jei tik ligonis įveiks psichologinį barjerą, vėžys bus nugalėtas.

Gydymas šlapimu žinomas nuo neatmenamų laikų. Šlapimu išgydomas ne tik vėžys, bet ir daugelis kitų sunkių ligų.

Biblijoje apie šlapimą dar sakoma: „Kas išmoks gerti gėrimą iš savo paties indo tas ilgai gyvens ir nesirgs".

Po badavimo maitintis reikia pradėti atsargiai, pamažu. Pirmiausia gerti sultis, atskiestas vandeniu, paskui grynas sultis, vėliau pradėti valgyti lengvą augalinį maistą ir košes.

Badavimo geriant šlapimą metu nieko negalima valgyti (nė gramo!), o gerti tik šlapimą ir vandenį.

Kartu su badavimu ir šlapimo gėrimu tikslinga taikyti ir kitus metodus organizmo atsparumui stiprinti: aktyvizuoti ląstelių vidinį kvėpavimą; stiprinti odos kvėpavimą kontrastinėmis voniomis (kontrastiniu dušu); sutelkti psichologinį imunitetą prieš ligą bioenergetiniu poveikiu.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas straipsnis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos