Temos
Karšta vonia padeda suliesėti

Puslapis: 4

Kita taisyklė: valgykite daug baltymų turinčio maisto, venkite angliavandenių. Baltymines kalorijas organizmas tuoj pat sudegina, o angliavandeniai perdirbami į riebalus ir kaupiami. Todėl jūs storėjate. Tokiais netikusiais produktais pavadintume cukrų, visus patiekalus iš miltų, alkoholį. Dienos maisto normą derėtų padalinti mažomis porcijomis: tarp pusryčių ir pietų, arba pietų ir vakarienės galite suvalgyti vaisių arba indelį jogurto. Tada organizmas lengviau sudoroja gautas kalorijas, o jūs ne taip peralkę sėdate pietauti ar vakarieniauti.

Liesėjimo dietą puikiai papildo daugelis Kneipo sistemos procedūrų. Sveikas žmogus, daug negalvojęs, gali naudoti stiprias procedūras: apsipylimus, žaibišką apsipylimą, kojų apipylimą, kontrastinę vonią, pavilgus. Visos šios priemonės pagreitina medžiagų apykaitą ir padeda greičiau sunaudoti kalorijas. Vienas didžiausių Kneipo terapijos privalumų yra tai, kad procedūrą galima pasirinkti pagal savo galimybes. Sakykim, štai tokią dozę ištvers kiekvienas: kontrastinė vonia kojoms, rankų apipylimas arba braidymas vonioje.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas straipsnis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos