Temos
In ir jan

Puslapis: 2

Visi produktai turi būti natūralūs, o ne pagaminti arba apdoroti pramoniniu būdu. Saugokitės tokio maisto, kaip viščiukai, kalakutai, antys, nupenėti dirbtiniais pašarais; jų kiaušiniai taip pat nekelia pasitikėjimo. Mūsų dienomis labai sunku rasti natūralaus ir gryno vandens, druskos, netgi oro, bet tvirtas organizmas pajėgia priešintis tokių produktų nuodams.

In — Jan alternatyva kaitaliojasi priklausomai ir nuo sezono, klimato, kilmės. Ją galima gerokai pakeisti kulinarinio apdorojimo ir valgymo būdo dėka. Dėl šių priežasčių svarbu paruošimas ir laikysena prie stalo. Senovės Japonijoje valgymas buvo priskiriamas prie pačių svarbiausių ceremonijų, jį laikė minčių ir gyvenimo kūrėju. Susimąstykite apie ugnies atradimo svarbą — tai išskyrė žmogų iš kitų gyvūnų tarpo.

Viską galite valgyti su gomasijo ir sojų padažu.

Natūraliąją žalią arbatą su sojų padažu (sjo-ban) rekomenduojama gerti po kiekvieno pavalgymo.

Arbata miu rekomenduotina tiems, kas nori kuo greičiau „janizuotis", ją reikia gerti valgant arba penktą valandą.

Soja, miso, teka, miso kremas ir 1.1, turi pakeisti mėsą ir sūrį.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas straipsnis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos