Temos
Vėžio išgydymo atvejai pagal niši sistemą

Puslapis: 15

„Jai 20 metų skauda kojas, organizmas siunčia signalus, ir ji nieko nedaro! galvojau aš. Juk tai tas pat, jei elektrikui kibirkščiuotų laidas, o jis sėdėtų rankas sudėjęs. Ne! Aš daugiau niekuo nepasitikėsiu. Reikia pačiai rasti išeitį! Iš kur atsiranda augliai? Juk tai tikriausiai kažkokios priežasties pasekmės?" mąsčiau aš.

Pradėjau pati skaityti medicinos žinynus, vadovėlius, enciklopediją, žurnalus, bandyti Brego, Seltono, Vokerio, Satalovos mitybos sistemas, daryti gydomąją gimnastiką, atlikinėti gydomąjį badavimą, gydytis vandeniu, kvėpavimo pratimais. Viskas šiek tiek padėdavo, gerindavo bendrą sveikatos būklę, bet skausmai neišnyko ir faktiškai buvau prirakinta prie lovos, pusiau invalidė. Giminės ir artimieji pasiaukodami, su blogai slepiama neviltimi akyse mane prižiūrėjo.



Tačiau kartą man į rankas pateko iš anglų kalbos išverstas straipsnis: „Vėžys išgydomas. Kaip jam užkirsti kelią ir susigrąžinti sveikatą". Iš viso 28 puslapiai mašinėle spausdinto teksto. Juos perskaičiusi supratau, kad tai ir yra, ko taip ilgai ieškojau. Pradėjau vykdyti ten surašytas rekomendacijas, ir mano nustebimui nebuvo ribų: ėmiau sveikti. Po dviejų savaičių skausmai gerokai atlėgo. Po trijų savaičių knygų spintos stikle pamačiau savo atvaizdą, jau šiek tiek panašų į ankstesnį. Tuomet įsitikinau, kad tai man iš tikrųjų padeda. Nepaisydama skausmo ir negailėdama pastangų dariau viską, ko buvo reikalaujama. Netrukus pasijutau visiškai sveika. Tromboflebitas, nors šiuolaikinė medicina jį laiko neišgydomu, pranyko...

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos