Temos
Spindulinė liga


Spindulinė liga visais laikais buvo laikoma neišgydoma, baltakraujystė negaili nei mažo, nei seno. Visų šalių tradicinė medicina po Černobylio AES sprogimo prieš ją praktiškai pasirodė bejėgė.

O įveikiama ši liga kaštonais.

1. Spindulinei ligai gydyti naudojami pavasariniai kaštono žiedai. Jie išsprendžia visas spindulinės ligos problemas ir visiškai ją išgydo. Sis vaistas turi platų veikimo diapazoną:

- atstato baltymų struktūrą gydo kraują;

- atstato organizmo biolauką;

- visiškai išgydo fibrozinę-cistozinę mastopatiją, sukietėjimai išsisklaido;

- jį galima rekomenduoti esant galvos smegenų augliams.

Kaštonų žiedai tai ne tik žaliava preparatui paruošti. Jų labai sudėtinga banginė matrica, todėl gydymui būtina vartoti ne frakciją, kurią paprastai naudoja medikai, o visus žiedus.

Nupjovus žiedyną-„žvakutę", pašalinamas stiebelis, o žiedai paskleidžiami ant popieriaus ar drobės. Vienas valgomasis šaukštas džiovintų žiedų arba du valgomieji šaukštai šviežių žiedų įdedama į 200 gramų vandens, užvirinama ir 6-8 valandas palaikoma. Geriame tik po mažą gurkšnelį. Taip reikia išgurkšnoti po litrą ar pusantro per dieną. Išgėrus daugiau gali atsirasti traukuliai sutraukia rankų pirštus. Dozes galima pasirinkti savarankiškai, tik reikia vengti pernelyg didebų, nes tai, kas per daug nuodai.

<<< Ankstesnis straipsnis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos