Temos
Šlapimo vartojimo būdai

Puslapis: 5

Šviežias šlapimas laikomas gyvuoju. Mūsų trimačiame pasaulyje viskas turi savo priešybę. Negyvasis šlapimas tai šlapimas, palaikytas tamsiame inde (galima indą apvynioti juodu popieriumi), sandariai uždarytame (galima plastmasiniu kamščiu). Rytinio šlapimo likutis supilamas į butelį ir saugomas tamsioje, vėsioje vietoje, pavyzdžiui, šaldytuve. Kuo ilgiau palaikytas šlapimas, tuo jis vertingesnis. Kai atidarę butelį pajusite amoniako kvapą, toks amoniaku kvepiantis šlapimas geriausiai tinka įtrynimui į odą. Gerti tokį šlapimą kategoriškai draudžiama, o pavilgai iš jo gerai veikia sutrenktas, patemptas ar nudegintas vietas. Drėgnas pavilgas dedamas ir įsipjovus, ant žaizdos, pūslės po oda. Švarus skudurėlis sulenkiamas pusiau, gerai suvilgomas šlapime, uždedamas ant žaizdos ir iš viršaus aprišamas marliniu tvarsčiu. Procedūra kartojama, kol visiškai išgyjama.

Negyvasis šlapimas naudojamas tik pavilgams! Patariama prieš vartojimą jį šiek tiek pašildyti. Amoniakas puikus išpurintojas, jis tarsi atveria duris į odos poras, į jas patenka deguonis, energija, maistingosios medžiagos. Oda turi puikiausią apsaugą, todėl nereikia bijoti, kad per atviras duris pateks infekcija. Ne, ji nepateks, oda pradės kvėpuoti ir atjaunės. Pavilgams, kompresams ir įtrynimams palaikytas šlapimas unikali priemonė. Jo neturint tinka ir šviežias.

Tokias ligas kaip gripas, angina, peršalimas efektyvu tuoj pat pradėti 1-3 dienas gydytis badavimu geriant šlapimą. Jeigu tuo metu pradeda smarkiau plakti širdis, vadinasi, krūvis inkstams pernelyg didelis. Suvilgykite kūną šlapimu.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos