Temos
Patikima žiniuonių priemonė nuo karpų ir apgamų


A. Išrauti su šaknimis nupjauto rugio stiebą. Šiaudo galu po keletą kartų įdurti į karpas ir tuojau pat tą šiaudelį užkasti drėgnoje vietoje, šaknimis į viršų. Po keleto dienų, kai šiaudelis supus, karpos išnyks be pėdsakų.

B. Jeigu nerandate stiebelio su šaknimis, žiniuoniai rekomenduoja štai tokį būdą. Paimti nedidelę bulvę, perpjauti ją pusiau. Vieną bulvės pusę išmesti (prietaringi žiniuoniai sako, kad mesti reikia per galvą atgal), o antrąja puse ištrinti visas karpas. Tą bulvės dalį tuojau pat užkasti į žemę sausoje vietoje, kad ji ten sudžiūtų, o ne pradėtų augti. Po kelių dienų, kai bulvė sudžius, karpos išnyks.

Pastaba. Nupjautu šiaudeliu pats autorius 3 kartus išsigydė karpas ir 1 kartą didelį apgamą. Nenorėdamas eiti į javų lauką, autorius žirklėmis nukirpo žolės stiebelį, išrovė jį su šaknimis, pabaksnojo į karpas ir užkasė šaknimis į viršų labai drėgnoje vietoje.



<<< Ankstesnis straipsnis    Kitas straipsnis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos